Servis

Poduzeće Palfinger BH d.o.o. za proizvodnju hidrauličnih kamionskih nadogradnji je zastupnik vodećeg svjetskog proizvođača hidrauličnih kamionskih dizalica Palfinger AG od 1992. godine na hrvatskom tržištu.

Tvrtka je od 2002. godine certificirana prema normi ISO 9001, što jamči konstantnu kvalitetu proizvoda i brigu o kupcu.

Sukladno zahtjevima sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001 uloženi su značajni napori u formiranje efikasne službe postprodaje, koja brzo reagira na svaki zahtjev korisnika u garantnom roku i izvan njega, a dijeli se na službu prodaje rezervnih dijelova i službu servisa. Na taj način kupci naših uređaja i opreme dobivaju maksimalno kvalitetnu podršku u otklanjanju zastoja do kojih može doći uslijed kvarova.

Djelatnici zaposleni u servisu su dugogodišnji zaposlenici tvrtke, koji su tijekom zaposlenja prošli kroz sve faze proizvodnje i vrsni su poznavatelji funkcionalnosti naših uređaja i opreme, te se konstantno usavršavaju na tečajevima i školovanjima organiziranih od strane proizvođača opreme koju zastupamo.

Djelatnosti koje obuhvaća služba postprodaje su slijedeće:

 

Prisutnost Palfingera na hrvatskom tržištu od 1992. godine, te sve veci broj prodanih dizalica zahtijevao je i veću fleksibilnost i približavanje kupcima u udaljenijim krajevima Hrvatske, pa je do danas na području Hrvatske ovlašteno ukupno 6 ugovornih i 2 vlastita servisa.