BULJAN CESTE-CO d.o.o. KREŠEVO

Buljan Ceste proizvodi i postavlja vertikalnu i horizontalnu prometnu signalizaciju, zaštitne odbojne ograde, zaštitne žičane ograde, smjerokazne stupiće, semafore i drugu opremu i proizvode, namijenjene sigurnosti u cestovnom prometu. Osim navedene cestovne signalizacije i opreme proizvodni program tvrtke Buljan Ceste obuhvaća turističke signalizacije, informativno-reklamne signalizacije, industrijske signalizacije, signalizacije za željeznicu, proizvode za potrebe policije te proizvode vizualne komunikacije.  Tvrtka djeluje od 1984. godine, a ima poslovnice u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Tvrtki je isporučen Mercedes-Benz Atego 1527 sa dizalicom Palfinger PK 11.001 SLD3 C koja ima 4-struki hidraulični produžetak. Sa C produžetkom dizalica diže maksimalnih 680 kg na dohvatu od 11,9m. Maksimalna nosivost dizalice 5360 kg. Novi modeli SOLID dizalica odlikuju se kompaktnim dimenzijama, malom težinom, pouzdanom tehnologijom i pristupačnim cijenama.

Na kamion je montiran čelični tovarni sanduk unutarnjih dimenzija 6000x2400x600 mm. Stranice se otvaranju u dva dijela i odijeljene su centralnim stupom. Prednji stup je fiksni, a srednji i zadnji su preklopni i demontažni.

»Oznake