ŠPD Unsko-sanske šume

Šumarska nadogradnja s trećom generacijom Epsilon dizalice  i šumarskom prikolicom isporučena je za ŠPD Unsko- sanske šume d.o.o.  Novi model Epsilon šumarske dizalice TZ12-86 ima maksimalni dohvat 8,6 m i opremljena je s Epsilon grabilicom FG 53.

Osim novog savremenog dizajna novi modeli Epsilon dizalice prije svega se ističu brzinom rada i najboljim dohvatom u klasi. Osim navedenog dizalice karakteriziraju mnoge dodatne opcije koje omogućavaju efikasniji rad poput centralnog podmazivanja, novog sistema 360° radne rasvjete, dodatne zaštite na razvodniku te bolje efikasnosti koja proizlazi iz više brzine rada i optimiziranih performansi.

Šumarska platforma sa podnicom iz segmenata model SP160-6.2 dugačka je 6.200 mm i opremljena je s 3 para aluminijskih ExTe štica 144.  Šumarska nadogradnja izvedena je na kamionu Iveco Euro Trakker AD380T41 6×4.

ŠPD “Unsko – sanske šume” d.o.o. Bosanska Krupa je jedinstven pravni subjekt koji posluje putem Direkcije društva i poslovnih jedinica. Bave se djelatnostima: uzgoj i zaštita šuma, iskorištavanje šuma, šumarske usluge, vađenje šljunka i pijeska, proizvodnja ostalih proizvoda od drveta, proizvodnja gotove betonske smjese, rezanje, oblikovanje i obrada kamena, trgovina drvetom na veliko..

»Oznake