Pet 28.02.2020

Novi modeli Palfinger samopodizača kontejnera

Palfinger je predstavio nove modele navlakača kontejnera. Radi se o modelima PS T 14 i PS T 18 kapaciteta 14t i 18t. Modeli s oznakom TEC imaju “high-tech” opremu, a modeli s oznakom SLD imaju osnovnu opremu. Posebno se ističu modeli SLD koji su performansama i cijenom iznimno prihvatljivi. Novi modeli samopodizača konstruisani su od čvrstih i izdržljivih komponenti. Navlakače je moguće koristiti u raznim aplikacijama, ovisno o potrebama nadogradnje sa samopodizačem koriste se u komunalnom sektoru, transportu i logistici, kao i građevinarstvu.

Svi modeli testirani su u svim vremenskim uslovima i pokazali su se kao pouzdani alat. Upravljanje samopodizačem moguće je po želji kupca, opcije su radio upravljanje, upravljanje iz kabine, upravljanje s lijeve i desne strane kamiona. Način upravljanja ovisi o modelu samopodizača. Zaključavanje kontejnera je hidraulično. Na platformama se mogu prevoziti kontejneri raznih dimenzija i kapaciteta ovisno o modelu. Zajedničko je svim samopodizačima brzina ciklusa koji traje 42 sekunde pri spuštanju kontejnera i 37 sekundi pri podizanju kontejnera.

PK nadograditelj specijaliziran je za sve vrste kamionskih nadogradnji s Palfinger proizvodima. Nedavno je isporučena multifunkcionalna komunalna nadogradnja s Palfinger navlakačem kapaciteta 14t, Palfinger dizalica PK 11.001 SLD3 dohvata 9,8m i polipnom grabilicom, te kontejnerom.

PK je proizvođač svih vrsta kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica. Svoju kvalitetu duguje školovanim djelatnicima i 26-godišnjem iskustvu u “branši”. Svaka kamionska nadogradnja ima osiguran servis i rezervne dijelova za vrijeme eksploatacije.